سوال طور

دانلود سوالات کنکور و نمونه سوال و جزوه درسی

سوال طور

دانلود سوالات کنکور و نمونه سوال و جزوه درسی

امیررضا براتی نیا رتبه یک کنکور تجربی ۹۷ ازموفقیت خود می‌گوید

امیررضا براتی نیا رتبه یک کنکور تجربی ۹۷

افتخار میکنم به اینکه از یک شهرستان کوچک که به لحاظ امکانات در حد شهر‌های بزرگ نیست توانستم رتبه اول کنکور تجربی را به دست اورم.
برای انتخاب رشته قصد دارم به دانشگاه بروم و جوانب را در نظر بگیرم ،در اینباره  شاید بعدا تصمیم بگیرم .
نقش پدر ومادرش را با ساکت کردن خانه و محدود کردن رفت وامد‌ها و ساپورت‌های روحی بسیار موثر بود و اگرخانواده کمک هایشان را از من دریغ میکردند قطعا نمیتوانستم موفق شوم .
هیچ کلاس کنکور و کلاس خصوصی نرفته‌ام و تنها برنامه‌هایی که من داشتم آزمون ازمایشی بود و طبق همین برنامه‌ها درس خواندم میانگین درس خواندن من به طور متوسط ۱۰ تا ۱۱ ساعت در روز بود.اخرین حرفم به تمامی کسانی که میخواهند موفق شوند در هر زمینه‌ای این است که موفقیت و آینده را در ذهن تصور کنند و همیشه راه را باهدف طی کنند و البته اعتماد به نفس نقش مهمی در موفقیت دارد.
در طول درس خواندن روحیه خود را از دست ندهند و با فضای مجازی خود را سرگرم نکنند.

کنکوری عزیز شما  نمیتونی یک سال مشغول درس خوندن باشی و حتی یکبار هم خودت رو در یک آزمون رسمی مورد سنجش قرار ندادی. این احتمال رو همیشه مطرح کن که ممکنه نحوه مطالعه و یادگیری تو اشتباه باشه و فقط در حال از دست دادن زمان باشی.

آزمون آزمایشی به تو این امکان رو میده که در طول سال بار ها و بار ها خودت رو در شرایط رسمی یک آزمون آزمایشی مورد سنجش قرار بدی. در این مقاله سعی داریم در ارتباط با ضرورت شرکت در آزمون آزمایشی در سال کنکور نکاتی رو بهت گوشزد کنیم.

تحلیل اطلاعات علمی

این مهم ترین دلیلی است که تو رو مجاب به شرکت در آزمون های آزمایشی میکنه. فرض کن که تو در طول یک ماه مبحث هایی مثل حد و پیوستگی از ریاضی، مدار های الکتریکی از فیزیک، فصل ۱ شیمی دوازدهم و… رو طبق برنامه ریزی‌ خودت، مطالعه کردی و بعد سراغ مباحث بعدی برای مطالعه میری. اما واقعا خیالت از بابت مباحثی که مطالعه کردی راحت میشه؟ مسلما خیر.

آزمون آزمایشی تحلیل نسبتا دقیقی از وضعیت علمی تو در تمامی دروس خواهد بود. به عنوان مثال ممکنه تو مبحث احتمال رو خیلی خوب مطالعه کرده باشی و تعداد زیادی هم تست برای تسلط هرچه بیشتر برای مبحث احتمال بررسی کرده باشی، ولی به یکباره با شرکت در آزمون آزمایشی با درصد خیلی پایینی مواجه میشی، درصدی که کاملا با انتظاراتی که از خودت داشتی، فاصله داره. این درصد پایین به تو میفهمونه که مشکلی در روند مطالعاتی تو وجود داره، چرا که زمان زیادی رو به مطالعه اختصاص دادی ولی نتیجه‌ای نگرفتی، پس حتما مشکلی در اصول مطالعاتی تو هست که میتونی با شناسایی و رفع اون مشکل قدم مثبتی در جهت رفع این عوامل برداری.

 

تجربه شرایط حضور در آزمون (کسب تجربه)

کم نبودن و کم نیستن داوطلب‌هایی که اطلاعات علمی فوق‌العاده خوبی داشتن و با شرایط عالی در کنکور شرکت کردن ولی به دلیل نداشتن تجربه کافی در مدیریت آزمون، روز خیلی بدی رو تجربه کردن و نتیجه دلخواه خودشون رو به دست نیاوردن. تو باید در طول سال، سر جلسه آزمون های آزمایشی، مرتبا خودت رو در روز کنکور تصور کنی و مهارت های آزمون دادن رو به صورت حرفه ای یاد بگیری. با شرکت در آزمون آزمایشی این فرصت رو به دست میاری تا نحوه برخورد با سوالات سخت و ساده رو یاد بگیری و به این درک برسی که اگر سوالی سخت و پیچیده به نظر میرسه، برای سایر رقبای تو هم همینطور سخت خواهد بود.

این موضوع خیلی اهمیت داره که یاد بگیری از سوالات سخت و دارای دام آموزشی رد بشی و زمان خودت رو برای پاسخ دادن به تست هایی که بلد هستی، به راحتی از دست ندی. بدن تو باید عادت کنه که چیزی در حدود ۴ ساعت در سر جلسه آزمون با انرژی عالی حاضر بشی.

 

افزایش رقابت

آزمون آزمایشی خوب طبیعتا جامعه آماری بالایی هم داره که به تو این فرصت رو میده تا با سایر رقبای خودتون در شرایط یکسان مورد سنجش قرار بگیری و بتونی از رتبه و درصدهای خودت در مقایسه با سایر رقبا آگاه بشی. مسلما وقتی تراز خوبی در یک آزمون آزمایشی به دست نیاری، تلاشی که تا الان داشتی رو بیشتر میکنی تا در آزمون بعدی درصد های قبلی رو افزایش بدی و نتیجه بهتری نسبت به آزمون قبلی به دست بیاری و این موضع در روند پیشرفت تو فوق‌العاده تاثیر خواهد داشت.

 

افزایش مهارت های پاسخ گویی شما به سوالات

شرکت در آزمون های آزمایشی این امکان رو برای تو فراهم میکنه تا بتونی تکنیک های مختلف برای پاسخ گویی به سوالات رو مورد بررسی قرار بدی. از جمله این تکنیک‌ها میتونیم به تکنیک زمان های نقصانی اشاره کنیم که باعث میشه در انتهای آزمون زمانی برای پاسخ گویی به سوالاتی که در ابتدا نتونستی پاسخ بدی، داشته باشی. و همینطور یاد میگیری که برای چه سوالاتی باید وقت بذاری و از چه سوالاتی باید به سرعت عبور کنی.

 

 


  

نظرات 0 + ارسال نظر
امکان ثبت نظر جدید برای این مطلب وجود ندارد.